LA TECNOLOGIA A L'ESO 
            Un Web Personal "d'autor".ÍNDEX   FÒRUM   XAT   SOBRE L'AUTOR   CON
TACTE

Web personal de Manel Debés

PROPOSTES DE TREBALL

Es tracta de fer un treball sobre un municipi, on vivim, per exemple. 

A partir d'un plànol d'aquest municipi, marcarem el camí recorrregut des del domicili particular fins l'escola o institut o un altre centre d'interès. Es poden fer supòsits si el desplaçament el fem caminant, en cotxe o un altre mitjà de transport. A continuació expliquem la resta del treball.

  Clicant aquí podràs accedir a la fitxa en format pdf on s'explica les pautes de realització del treball. Clicant aquí, podràs baixar-te la versió en "Word" preparada perquè puguis completar-la amb el "Word" del teu PC.

CONSTRUCCIÓ D'UNA MAQUETA AMB PAPER: "La casa dels somnis"

a) No ens podem aventurar a decidir el tipus de casa dels somnis segons les necessitats futures sense tenir en compte el lloc, l'espai, el disseny, la situació, el preu....

b) Elaborar els plànols a partir d'un croquis inicial. Comprovar dimensions, espais, finestres, fàcil accessibilitat a les zones més freqüentades, orientació, sorolls...

c) Utilitzar els estris de dibuix tècnic tot aplicant l'escala de construcció. No es tracta de fer un dibuix qualsevol més o menys "maco". Cal observar la normativa sobre la simbologia aplicada al disseny de plànols.

d) Costrucció de l'habitatge amb paper, cartolina o d'altres tipus de paper. MAI utilitzarem fusta ni altres tipus de materials que no permetin una manipulació fàcil. Clicant a sota accedirem a la proposta presentada.

Entrar a la casa dels somnis

ÍNDEX   FÒRUM   XAT   SOBRE L'AUTOR   CONTACTE

Si us plau, indiqueu la font d'on obteniu la informació.