tecno12-14.info
http://tecno12-14.info/forum/

Apunts sobre el fòrum.
http://tecno12-14.info/forum/viewtopic.php?f=7&t=11
Pàgina 1 de 1

Autor:  manel [ 04 juny 2014, 14:10 ]
Assumpte de l’entrada:  Apunts sobre el fòrum.

La responsabilitat del fòrum recau sobre el webmaster. Totes les aportacions futures que es puguin fer al fòrum hauran de passar un control previ en el qual no es donarà entrada a manifestacions "nacis", discriminatòries cap a la dona o d'altres col.lectius, insults a persones (físiques o jurídiques), polítics o de qualsevol índole que el webmaster consideri fora de lloc d'aquest fòrum.

Aquest fòrum i el web de tecno12-14.info, s'ha creat per apropar la tecnologia als nostres joves en edat escolar des d'una vessant crítica de la nostra societat de consum i de l'obsolescència programada.
Si bé el seu objectiu se centra en l'edat escolar, no és més cert que els adults també formem part d'aquest consumisme descontrolat però dirigit, d'una addicció a la tecnologia. Em pregunto, hi ha, també, drogodependents tecnològics? Pensem que aquest drogodependents deixaran de costat les seves obligacions laborals o familiars per pujar fotos al facebook o per connectar-se a webs de parelles... Segons Trànsit, també hi ha conductors que no abandonen les seves xarxes socials mentre condueixen... Terrible !

Salutacions.

Pàgina 1 de 1 Totes les hores són UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/